A 2019 évi SASOK Kupa

Nevezési felhívás

Szeretettel meghívunk a 2019 évi SASOK kupára, hivatalos FCI agility versenyre!

A verseny időpontja: 2019. június 08., (szombat) reggel 9:00-től

A verseny helyszíne:  Pilisszentiván, Bergerac Agility Pálya, Zsíroshegy, nyírt füves terület. https://bergerac.webnode.hu oldalon bővebben.

Futamok:                                Egyéni verseny

Csapat verseny

Schipperke Speciál verseny (nem hivatalos)

Tervezett bírók:                      A bíró személye: Káli Anita és Halász Ildikó. Bíróváltozás jogát fenntartjuk.

Nevezési díj:                          Első kutya 3.300 Ft, második és minden további kutya 3.000 Ft., SASOK tagoknak ingyenes!

Nevezési és befizetési határidő:

Nevezés és befizetés utolsó határideje: 2019. május 31.

Nevezés:                                 E-mailen, vagy facebookon a Sasok Egyesület nevére, sasokegyesulete@gmail.com címre. Késői nevezés esetén telefonon lehet egyeztetni, hogy van-e hely még, +36-30-9617576.

Befizetési cím:                        S.A.S.O.K. Egyesülete nevére lehet nevezési díjat befizetni banki utalással, vagy az egyesület kasszájába személyesen:

Számlatulajdonos: S.A.S.O.K. Egyesülete

Számlatulajdonos címe: H-2086 Solymár, Tavasz utca 7024/2

Bank neve: OTP Bank Nyrt.

Bank címe: H-1051 Budapest, Nádor utca 16,

Számlaszám: 11713177-20003476

Swift: OTPVHUHB

Egyéb programok:

A helyszínen lesz büfé, bográcsozás, grillezés (akár hozott anyagból is). A tenyészszemle is itt lesz megtartva, délután, a verseny után, ha van igény rá.

Szintes agility verseny:

Bergerac Kupa kerül megrendezésre, 50 fős nevezési limittel, A1, A2, A3 veterán és Kezdő szintekkel, S, M, M+, L méretekben, a tervezett program szerint beosztva, ami a verseny előtt 1 héttel közzé lesz téve. A szintes agility futam után kerül sor a vegyes váltóra, ami csapatfutam, 4 fővel (két -két csapattársnak azonos magasságon kell futni). Utána lesz a szintes jumping, majd a speciális agility futam a Schipperkék részére.

Egyéb lehetőségek:

Parkolás:                     A helyszínen lehet parkolni, a területen a kijelölt helyen, lehetőleg a körbekerített parkoló részen, vagy az út mentén.

Kutya sétáltatás:         A kutyák a nagy füves réten sétálhatnak, lehetőleg a környék zavarása nélkül.

Kempingezés a helyszínen:

Van lehetőség sátrazásra, igény szerint faházban is van pár hely, egyéni edzési lehetőséggel vasárnap Solymáron. Telefonon történő érdeklődés: Halász Ildikó tel.:+36-30-9617576,

e.mail: sasokegyesulete@gmail.com

Várunk szeretettel, a teljes szervező csapat!

S.A.S.O.K. Egyesülete, www.sasokegyesulete.webnode.hu

Az éves klubkiállítás 2019. október 19-én lesz, bíró Michel Griol francia küllembíróval, a HBJK-val együtt lesz tartva. Várunk minden jelentkezőt szeretettel!

eredmények 2018-ból:
2018 év agility schipperke bajnoka Troly Bergerac de Hu és Halász Ildikó
második UPC Bergerac de Hu és Halász Ildikó
harmadik: Dash Bergerac de Hu és Czinóder Réke
Clubkiállítás eredméyne:
kan győztes: Dash Bergerac de hu, Szuka győztes UPC Bergherac de Hu.