TAGNYILVÁNTARTÁS

2018 évtől a tagnyilvántartás már a MEOESZ honlapján online követhető. A tagok a kártya érvényességekor azonnal regisztrálásra kerülnek. Az adatvédelmi törvény értelmében a tagokról az adatokat töröltük a honlapról. 

PÁRTOLÓ TAGOK

Lehetőséget biztosítunk azok számára, akik még nem rendelkeznek schipperke kutyával, hogy pártoló tagként csatlakozzanak az egyesület programjához. A pártoló tagok kedvezményesen indulhatnak rendezvényeinken (agility, kiállítás, stb), de szavazati juguk nincs az Egyesületünkben. A HBJK Egyesületével megállapodtunk, hogy tagjainak ugyan olyan kedveményeket biztosítunk a mi rendezvényeinken, mintha tagok lennének, és nyitottak vagyunk más klubokkal is a megállapodásra, kölcsönösségi alapon. 

ÚJ TAGOK FELVÉTELE

Új tagok részére, amennyiben rendelkeznek Schipperke kutyával, úgy felvételük a klubba nincs feltételhez kötve, a tagfelvételi kérvény megküldése a klub felé és a tagdíj befizetése után a felvételük a klubba automatikusan történi. Jelentkezni e-mail címen: sasokegyesulete@gmail.com lehetséges.
Új tagok előszőr a tagfelvételi kérelmet kitöltve eljuttatják nekünk e-mailen, elfogadásuk esetén visszajelzünk, és utána lehet az éves tagdíjat átutalni a kezdő lap alján található bankszámunkra. A pénz beérkezése után állítjuk ki a tagkártyát. Az éves díj jelenleg 10.000 Ft, amibe beletartozik a MEOESZ tagkártya is. Ennek jelenleg 6.000 Ft a díja. Amennyiben erre nincs szükség akkor a tagdíj csak 4.000 Ft. 
A tagok különböző kedvezményt kapnak a rendezvényeinken (pl. agility versenyen a nevezési díjból).