KÖZGYŰLÉS

Közgyűlési meghívó!
 
Minden tag és pártoló tag részére szeretnénk elküldeni a tisztújító közgyűlésre a meghívót. 
hely: Pilisszentiván, Zsíros-hegyi úton lévő Pilisi és Bergerac kutyaiskola
időpont: 2017.06.10. délután 16:00, nem határozatképes megjelenés esetén a következő közgyűlés ugyan ezen a napon, ugyan ott, 17:00-kor kezdődik.
 
Napirendi pontok: 
- szavazás, hogy a rendes tagok lehessenek nem csak schipperke kutyával rendelkezők, hanem csak a kutya sport iránt érdeklődők is. Az eredeti alapító okirat szerint lenne a szervezet felépítése.  
- Szavazás után a 2017 évi tagok közül újra kell választani minden tisztséget, mivel az 5 év ez év végén lejár. A jelölteket előzetesen le lehet adni e-mailen a sasokegyesulete@gmail.com címre. Ez összesen 9 tisztséget jelent, valamint egy tenyésztési vezető kiválasztását. 
- A 2018 évi rendezvényeket és programot össze kell állítani, felelősökkel. 
- A 2018 évi pénzügyi tervet elő kell terjeszteni, és megvitatni, majd el kell fogadni. 
 
Kérem, hogy mindenki jelenjen meg. Amennyiben nem tud jelen lenni, amennyiben valamilyen tisztséget el tudna vállalni, kérem, hogy írásban jelezze felém. 
 
Kérdés esetén nyugodtan hívjatok telefonon, vagy írjatok e-mailt. Kérem a tagokat és pártoló tagokat, hogy ezt a levelet továbbítsák a többi tagnak is, hogy senki ne maradjon ki. 
 
A 2016 évi zárás és beszámoló igény esetén megtekinthatő az egyesület székhelyén. Az előző évet sajnos veszteséggel zártuk, mivel az IABC nemzetközi kupára a magyar nevezők várakozásnál jóval kevesebben vettek részt, ezért nemzetközi versenyt a jövőben nem fog a SASOK Egyesülete szervezni.