2014.06.28. agility verseny

          Szeretettel várunk Téged és Csapatodat a

2.      SASOK Kupa

hivatalos agility versenyünkre, mely a S.A.S.O.K. Egyesület szervezésében kerül megrendezésre.


Verseny ideje: 2014. június 28, szombat
Helyszíne: Pilisszentiván, hrsz.:010/67 Bergerac Agility Hungary pálya

Pilisszentiván:  É 47°35’58.77″  K18°54’23.41″

Nevezési és befizetési határidők: Előzetes jelentkezés 2014. május 19-tól lehetséges. Visszaigazolás után 2014. május 26-tól június 20-ig, péntek 12:00 óráig lehet befizetni. Aki visszaigazolás után 7 napon belül nem utalja át a nevezési díjat, annak töröljük a jelentkezését. (2014. Június 16. után leadott jelentkezés esetén csak 3 nap áll rendelkezésre a befizetésre.)

Minden jelentkezőt visszaigazolunk, aki befér a nevezési limitbe, max. 45 páros. Schipperke fajtájú kutyáknak nincs nevezési korlátjuk.

Tervezett Bíró: László István agility és küllembíró (változtatás jogát fenntartjuk) és Halász Ildikó
Nevezési díj:

3.000 Ft/kutya
2.800 Ft
a második és minden további kutya után.

Segítők jelentkezését várjuk, 1.500 Ft/fél nap tiszteletdíjért!

Fizetés: banki utalással, OTP Bank Nyrt. 11713177-20003476, SASOK Egyesület

Étkezés: Bogrács gulyás előzetesen kérhető, a futamok között és után kerül kiosztásra, 800 Ft/adag.

A versenyt természetes füves pályán, szabadtéren fogjuk megrendezni, szabályos, stabil, jó minőségű akadályokon, kézi időméréssel. Kutyasétáltatásra van elég hely.

A verseny után kerül a Schipperke Klubkiállítás megrendezésére, tenyészszemlével egybekötve.

Program:

Regisztráció: reggel 9:15 órától folyamatosan, pályabejárás kezdete 9:45 óra, agilty verseny tervezett vége 16:00, a kiállítás kezdete 16:30.  

Futamok: Szintes agility futam. L, M, S és veterán méretben.

                  Szintes jumping futam, L, M, S és veterán méretben

                 Játékos agility csapatverseny a futamok végén.


Figyelem: a jumping futamokat Handycap rendszerben tartjuk (a szintes futamokon elért eredmények alapján, fordított sorrendben)! Kezdő és hobby kutyák nem indulhatnak a versenyen.

Nevezési cím: nevezést e-mail-en kérjük leadni: sasokegyesulete@gmail.com, a verseny időpontjának megjelölésével.

Csak ONLINE nevezést fogadunk el! Kérjük e-mailen megadni a következő adatokat:

-          verseny dátuma, amire jelentkezik

-          felvezető neve, iskola neve

-          kutya neve

-          kutya mérete és kategóriája (M,L,S és A 1, 2 vagy 3)

-          hány adag ebédet kér (az ebédet is a nevezéssel együtt kell utalni).

Schipperke kutyával induló versenyzők részére a hivatalos formanyomtatvány kitöltése kötelező, ami letölthető a SASOK Egyesülete honlapjáról: sasokegyesulete.webnode.hu . Ezek a kutyák külön is elbírálásra kerülnek, a versenyen kívül.

Kontakt személy: Halász Ildikó, tel.:+36-30-961-7576

Csak a befizetett nevezést tekintjük érvényesnek. A leadott nevezés után kiértesítünk, hogy a nevezési limit alapján várjuk a befizetésedet, és a beérkezett befizetés után kerülhetsz a végleges névsorba. Lemondás esetén nem fizetünk vissza nevezési díjat, de a hely átadható más részére a verseny előtti napig.

Nevezési limit: 45 páros.

Díjazás: Az összetett eredményeket a VB szabályzat alapján számoljuk! Csak összetett eredmény alapján lesz értékelés. A schipperke fajtagondozó egyesület kiadja a „Schipperke agility győztes 2014” díját annak a versenyzőnek, aki a két A3-as futamban a legjobb összetett eredményt éri el, minden méretkategória összevontan kerül értékelésre (mini és midi).

Segítők jelentkezését díjazás ellenében előre várjuk (1.500 Ft fél napos segítség esetén, + ebéd), külön e-mailben: halasz.bergerac@gmail.com címre.

A verseny a SASOK Egyesülete (Sportolók, Agilitysek, Schipperkések Országos Kinológiai Egyesülete) védnöksége alatt kerül megrendezésre, amely MEOE társult egyesületeként alakul meg 2013-ban.

Minden további részletet a verseny előtt 2 héttel közzéteszünk a honlapon a nevezési felhívás mellé. A környezet tisztaságára és a környezők nyugalma érdekében figyeljetek a kutyáitokra. A pálya koordinátái és képei megtekinthető a www.bergerac.hu honlapon. Kérem, hogy azok a gazdik, akiknek folyamatosan ugat a kutyájuk, próbálják megoldani a kutya elzárását, letakarását.

Várunk Titeket!